Extra mogelijkheden om kennis met ons te maken!

Sabine Udo - van klaverenalgemeen

Onze online speeddates zitten er op. Ondanks dat we de leerlingen niet in school mochten ontvangen, hebben wij een goed gevoel over de speeddates die we gehad hebben. Als jij ook een speeddate gehad hebt, hopen we dat je het een fijn gesprek vond en dat je een goed
en positief beeld van Vox College gekregen hebt.

Mini-project 
Het is een tijdje stil geweest rondom onze plannen m.b.t. een open dag of lesjesmiddag. Maar achter de schermen zijn we druk geweest om iets leuks te organiseren, zodat je onze school echt leert kennen. Aankomende week is het voorjaarsvakantie en wij willen je aanmoedigen om lekker naar buiten te gaan. Hoe leuk is dat als je ook nog eens Vox kan leren kennen? Wij hebben daarom een mini-project geschreven, die jij samen met bijvoorbeeld je ouders, buurmeisje of vriendje kan doen. Je kunt er voor kiezen om een fietstochtje door de stad te maken of gewoon in je eigen buurt te blijven. Het project is zelfs voor een deel online te doen, zodat je rekening kunt blijven houden met de corona-maatregelen. Nieuwsgierig geworden? Ga snel naar deze pagina: Mini-project Leer Vox kennen in elk stadsdeel.

Vox Draait Door
Het leukste aan de open dagen, is dat onze leerlingen in gesprek gaan met jou. Dit misten wij nog bij de speeddates en daarom organiseren wij op maandag 1 maart: Vox Draait Door! Er zijn drie momenten waarop onze leerlingen beschikbaar zijn voor vragen. Een echte meet & greet dus, tussen jou, andere groep 8-leerlingen en onze Voxies. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vol = vol. Aanmelden voor Vox Draait Door kan via: www.voxcollege.nl/plan-je-bezoek.
Tip: Zorg dat je van tevoren bedenkt wat je wilt vragen, want een half uur vliegt voorbij!

Speeddate – extra rondes
Wegens groot succes en vele verzoeken hebben wij ook nog ruimte gemaakt voor nog één keer een aantal rondes speeddates. Op dinsdag 2 en donderdag 4 maart in de middag gaan we graag met je in gesprek. Aanmelden kan via: www.voxcollege.nl/plan-je-bezoek.

Filmpjes 
Natuurlijk staan onze filmpjes en meest gestelde vragen nog steeds online. Bekijk ze nog eens op: Ontdek Vox online!

Vragen? 
Heb je nog vragen voor ons, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen via (020) 579 72 70 of een mail sturen naar info@vox.vova.nl.
Let op: van 20 t/m 28 februari is het voorjaarsvakantie. De school is dan dicht en niet bereikbaar.