Mini-project Vox

Hé groep 8’er!

Wil jij Vox nog beter leren kennen? En ervaren hoe je lesstof met de échte wereld verbindt? Doe ons mini-project! Er is zoveel om je heen en dat ga jij ontdekken!

Onderaan deze pagina vind je een mini-project over Amsterdam. Deze kun je in een vakantie doen of een keer in het weekend. Het project is bedoeld als een fietstocht naar alle stadsdelen. De opdrachten zijn zo gemaakt, dat je niet persé door de hele stad heen hoeft, je kan een deel online doen. Maar… op de fiets stappen: dat is wel veel leuker!

We hebben opdrachten gemaakt die voor alle niveaus geschikt zijn. Als je bij ons op school een project zou doen, zorgt de docent ervoor dat je op jouw eigen niveau uitleg en verdieping krijgt. Je maakt de opdracht op je eigen tempo en mag allerlei hulpbronnen, hierdoor doe je het toch op je eigen niveau.

Je ziet twee documenten, de ene is het werkblad en het andere een antwoordenblad. Het werkblad download je op je telefoon, op die manier kan je inzoomen op de opdrachten in en heb je ze overal bij de hand. Je kan ook naar onze Instagram gaan, daar staan ze in de highlight “Mini-project” en kan je gemakkelijk screenshots maken. Het antwoordenblad print je uit, daar schrijf je de antwoorden op en deze kan je uiteindelijk inleveren in onze brievenbus bij het Vox College. Heb je geen printer? Typ dan de antwoorden in je telefoon en mail deze naar info@vox.vova.nl.

Dus, grijp je buurmeisje, vriendje of een ouder bij de kraag en stap op de fiets. Veel plezier!

Werkblad

Voor de pdf van het werkblad, klik je hier: Mini-project Vox College

Antwoordenblad

Voor de pdf van het antwoordenblad, klik je hier: Antwoordenblad mini-project Vox College