Inschrijving

Onze school houdt zich aan de afspraken van de Amsterdamse kernprocedure en de centrale loting en matching. Er is komend schooljaar plek voor 75 leerlingen. Wij zijn dus een kleinschalige school. Vind jij onze school de leukste van Amsterdam? Zet ons dan op nummer 1 op je voorkeurslijst en meld je bij ons aan.

Inschrijven is mogelijk van maandag 8 t/m vrijdag 19 maart 2021. Dit jaar gaat het aanmelden bij een middelbare school op een nieuwe, digitale manier. Zo beperken we het risico op
besmetting met het coronavirus. Er is een online systeem met digitale aanmeldingsformulieren en keuzelijsten. Uiterlijk 5 maart ontvang je via je basisschool een mail met de aanmeldingsformulieren en keuzelijsten. Lees voor meer informatie de brief van het OSVO met het 6-stapenplan of kijk op www.voschoolkeuze020.nl. Ook is er een Servicedesk Digitaal Aanmelden voor vragen en uitleg over het online aanmelden: servicedesk.ouders@elkadam.nl.

Als je het lastig vindt om je digitaal aan te melden, vraag dan je meester of juf van groep 8 om hulp. Natuurlijk kun je ons ook even bellen. Wellicht kunnen wij je op weg helpen. Je kunt ons bereiken op: (020) 579 72 70.

Als je uiteindelijk geplaatst bent, ontvang je schriftelijk bericht.

Tip voor leerlingen met een vmbo k/t-advies
Zet onze collega-school Bredero Beroepscollege op de 2e plaats op je voorkeurslijst. Vanaf komend schooljaar biedt de school een kansklas vmbo-kader/theoretische leerweg. Het mooie aan deze kansklas is dat wij hierin gaan samenwerken en dat er dus ook projectgericht onderwijs gegeven gaat worden.

Wil je graag extra uitleg over de aanmeldprocedure? De Gemeente Amsterdam legt op voschoolkeuze020.nl nog eens stap voor stap de aanmeldprocedure uit.