Nieuwbouw

Vox College krijgt nieuwbouw! Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. De nieuwbouw komt op dezelfde plek als waar onze school nu gevestigd is. In de nieuwbouw komt niet alleen Vox College, maar ook De nieuwe Havo, het Bredero Beroepscollege, een basisschool, een Integraal Kindcentrum en een sporthal.

Wanneer de bouw gaat starten, is momenteel nog niet bekend. Daarover zal in de komende maanden meer duidelijkheid komen. We streven er naar zo snel mogelijk starten. De verwachting is nu, dat de nieuwbouw over een jaar of 3 klaar zal zijn. We hopen in schooljaar 2023/2024 in ons nieuwe gebouw onderwijs te kunnen geven.

Tijdens het schooljaar 2020-2021 gaan wij tijdelijk verhuizen, zodat het huidige schoolgebouw gesloopt kan worden en daarna de nieuwbouw kan starten.

We zullen tijdelijk verhuizen naar het schoolgebouw van het Bredero Beroepscollege dat ook deel uitmaakt van onze scholengroep (het VOvA). Het gebouw wordt daarop aangepast en krijgt voor elke school een eigen ingang.
Het is een logische keuze om de leerlingen van het Vox College, De nieuwe Havo en het Bredero Beroepscollege tijdelijk samen gebruik te laten maken van dit gebouw, omdat we in de nieuwbouw ook gaan samenwerken in één gebouw.