Open dagen, maar dan anders!

Sabine Udo - van klaverenalgemeen

Vanwege de coronamaatregelen moeten we een andere invulling geven aan onze open dagen. Hieronder zie je ons aangepaste programma. Natuurlijk is ook dit programma nog onder voorbehoud.

Je kunt het volgende van ons verwachten:

  • In de 3e week van januari: komt er een filmpje van ons gebouw en waarom je écht naar Vox moet!
  • In de 3e week van januari: de meest gestelde vragen (FAQ) komen op onze website te staan en er wordt antwoord op gegeven door de schoolleider, docenten en leerlingen.
  • Donderdag 21 januari 18.00-21.00: Vind je Vox wel interessant en wil je naar aanleiding van de FAQ nog meer weten? Schrijf je dan in voor een speeddate met één van onze docenten. Je hebt dan maximaal 20 minuten de tijd om je vragen te stellen. Je opgeven voor een 10 minuten gesprek met onze zorgcoördinator kan ook, hier hebben wij beperkt plek voor.
  • Vrijdag 22 januari 14.00-17.00: Op deze dag organiseren wij een mini-project voor leerlingen uit groep 8. Je krijgt een rondleiding en een voorproefje van Vox. Je kunt je inschrijven voor een bepaald tijdstip. De rondleiding en opdrachten zullen ongeveer 45 minuten duren. Ouders/verzorgers, broertjes/zusjes en leerlingen uit groep 7 kunnen helaas niet mee.
  • Zaterdag 23 januari 9.00-14.00: Op deze dag organiseren wij een mini-project voor leerlingen uit groep 8.Je krijgt een rondleiding en een voorproefje van Vox. Je kunt je inschrijven voor een bepaald tijdstip. De rondleiding en opdrachten zullen ongeveer 45 minuten duren. Ouders/verzorgers, broertjes/zusjes en leerlingen uit groep 7 kunnen helaas niet mee.

LET OP: Bovenstaand programma is nog onder voorbehoud. Het kan zijn dat de coronamaatregelen veranderen en daarmee ook ons programma aangepast wordt. Zorg dat je onze website, Facebook en Instagram in de gaten houdt. Daar houden we je zo veel mogelijk op de hoogte van wijzigingen in het programma, maar ook van wat er ondertussen allemaal op Vox gebeurt.