Plan hier je bezoek

Vanwege de verlengde lockdown kunnen we je helaas niet in onze school ontvangen. Daar balen we natuurlijk enorm van, maar wellicht kunnen we je meer over Vox vertellen tijdens Vox Draait Door of tijdens een Speeddate?

Vox Draait Door 
Het leukste aan de open dagen, is dat de leerlingen van onze school in gesprek gaan met de groep 8 leerlingen. Dit misten wij nog wel een beetje bij onze speeddates in januari. Daarom organiseren wij op maandag 1 maart: Vox Draait Door! Er zijn drie momenten waarbinnen onze leerlingen beschikbaar zijn voor vragen. Een echte meet & greet dus, tussen groep 8 leerlingen en onze Voxies. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus vol = vol.
Tip: Zorg dat je van te voren bedenkt wat je wilt vragen, want een halfuur vliegt voorbij! 

Speeddate – extra rondes
Wegens groot succes en vele verzoeken hebben wij ook nog ruimte gemaakt voor nog één keer een aantal rondes speeddates. Op dinsdag 2 en donderdag 4 maart in de middag gaan we graag met je in gesprek. 

Mocht het niet lukken om een plekje te bemachtigen, stuur een mail naar info@vox.vova.nl. We zullen dan samen kijken waar we een mogelijkheid kunnen creëren om toch kennis met elkaar te maken.

 

Jouw keuze:

Je hebt hieronder nog geen keuze gemaakt. Kies één optie en meld je aan.

Terug


Vox Draait Door – maandag 01 maart 2021 | alle opties:

 

 


Speeddate – dinsdag 02 maart 2021 | alle opties:

 

 


Speeddate – donderdag 04 maart 2021 | alle opties: