Vox verkoopt! Kom kijken op onze speciale online kerstmarkt

Sabine Udo - van klaverenkerstmarkt, projecten

Helaas kan onze kerstmarkt dit jaar niet doorgaan, maar we hebben een mooi alternatief gevonden! Op deze pagina stellen onze derdejaars leerlingen zich voor. Ze hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om een eigen bedrijf op te zetten. De producten kunt u bestellen via een online bestelformulier. U kunt ook de QR-code scannen om bij het formulier te komen.

De aankopen kunnen tijdens speciale tijden worden opgehaald bij ons op school. U kunt uw voorkeur aangeven op het formulier.

Hopelijk zien wij u tijdens het ophalen van uw product!

Onze kerstmarkt
Beauty & Co

Welkom bij Beauty & Co. Wij verkopen natuurlijke gezichtsmaskers gemaakt van producten zoals avocado en yoghurt. De ingrediënten van het gezichtsmasker zitten samen met het stappenplan in een mooie feestelijke box. Voor €6,00 kunt u thuis met behulp van het stappenplan en de ingrediënten het masker maken en genieten.

Mystery Plant

Welkom bij Mystery Plant. Wij verkopen planten, maar dan heel anders. Ons concept is eigenlijk een mysterybox met zaadjes. Hiermee worden mensen met een winterdipje blijer en het is tevens een leuk cadeau voor de feestdagen. Koop nu voor €4,99 uw mysterybox en ontdek welke plantjes er uit uw box groeien.

 

Chocomelk & Co

Heb jij het wel eens heel koud en zin in een lekker kopje chocolademelk? Daar hebben wij de oplossing voor! Kom gezellig langs ons kraampje voor een heerlijk kopje chocolademelk. Als je er zin in hebt, neem je er slagroom en/of een koekje bij.

Wij zijn zeker niet duur, voor €0,50 heeft u al een kopje warme chocomel. Wij verkopen in de pauzes van 10:45 tot 11:00 en van 12:30 tot 13:00 in de aula van De nieuwe Havo. Heb je nog vragen dm ons op Instagram (@chocomelk&co48) of twitter (@chocomelkC). Wij hopen u te zien!

 

 

 

 

 

Smartsnoet

Welkom bij Smartsnoet. Wij zijn een leuk, klein bedrijfje waar we geven om natuur en dieren. Wij hebben natuurlijke en diervriendelijke speeltjes gemaakt voor uw dier. Wat ons bijzonder maakt, is dat alle materialen zijn hergebruikt. We hebben speeltjes voor katten, honden, knaagdieren en vogels. Vergeleken met andere bedrijven, hebben wij een erg lage prijs.

Rower

Wij zijn een klein bedrijfje in Amsterdam-Noord genaamd Rower. Wij verkopen kwaliteitshandschoenen voor een goede prijs. Onze handschoenen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stof met waterafstotend materiaal. Hierdoor blijven uw handen droog als het regent en dat voor maar €7,50. Mocht u interesse hebben in deze fantastische handschoenen, neem dan een kijkje op onze website: https://rower123.wixsite.com/rower/shop

Eco boom

Welkom bij Eco boom. Wij hebben als bedrijf een gerecyclede kerstboom ontworpen. Deze kerstboom is helemaal milieuvriendelijk en lang bruikbaar. Je hoeft hem niet zoals een normale boom na drie weken weg te gooien. De boom is gemaakt van gebruikt plastic en er zitten lampjes in voor een kerstgevoel. Onze kerstboom is dus goed voor het milieu en voor €5,00 goedkoop in vergelijking met een normale kerstboom.

Pro-Milk

Welkom bij pro-milk. Wij verkopen proteïne melk. De melk is biologisch en afkomstig van boer Dave. De proteïne is van bulk.com en er zitten verschillende soorten stoffen in die goed voor je zijn. Je krijgt van ons een flesje met biologische melk en aan de zijkant van het flesje zit een zakje met de proteïne. De proteïne kun je hierdoor ook in andere soorten dranken toevoegen. Wij leveren een handleiding bij ons product, zodat je weet hoe de proteïne gebruikt moet worden. Bestel onze Pro-Milk voor maar €2,00.

Grip Circle

Welkom bij Grip Circle. Ons bedrijf is in 2020 opgericht. Wij maken een nieuw soort skatebord. Het is anders dan een normaal skateboard, omdat het twee draaicirkels heeft. Hiermee kun je allerlei trucs uitvoeren en makkelijk sturen. Ons Grip Circle skateboard kost €79,95. Als u ons skateboard besteld, zorgen wij ervoor dat deze binnen een week kan worden opgehaald.